För personlig och professionell hjälp:     0410 - 132 23        info@fribergs.nu

Bygg din egen cykel

Nu kan du bygga egen cykel, detta gäller på Fondriest -En äkta Italiensk racer skapad av en äkta Italiensk världsmästare

Cyklarna handbyggs efter dina önskemål, så du får räkna med ca 14 dagars leveranstid. Börja med att välja ut vilken modell du vill ha, det finns 5 olika modeller att välja på, därefter väljer du färg, storlek, växelgrupp och hjul . Du kan även uppgradera styre och styrstam till Deda Zero 100 eller Deda Aero Superzero carbon , maila oss i så fall.

 

 

Fondriest cyklar är utformad med en speciell blick för de tekniska aspekterna på cykeln. Med erfarenhet av många timmar i sadeln, är komfort, prestanda och säkerhet några av de viktigaste detaljerna i utvecklingen av nya modeller. Maurizio är ännu idag en aktiv cyklist, känd för att jaga efter den perfekta geometrin i förhållande till cyklistens sittplats på cykeln, så även en 6 timmars cykeltur kan kännas bekväm på en toppracer.

Ända sedan han började sätta sitt namn på de första ramarna, återspeglar de hans personlighet och professionalism.

Maurizio Fondriest föddes i Cles (Trento), i hjärtat av Val di Non 15 januari 1965. Han cyklade 12 säsonger som professionell cyklist. Under den tiden vann Maurizio bl.a. VM 1988 som 23-åring. -91 och -93 vann han WorldCup. Andra stora segrar under -93 var Milano-San Remo, Tirreno-Adratico och La Flèche Wallonne

Till cyklarna http://fribergs.nu.wikinggruppen.eu/cyklar/racer/fondriest-tf2-15/

                   

 

TEKNIK

Ingenjörer och tekniker på Fondriest arbetar med de mest nyskapande teknikerna, som bygger på aerodynamisk vetenskap.

FORSKNING OCH UTVECKLING

På Fondriest är dom alltid uppdaterade vad gäller forskning och utveckling så att dom kan realisera nya projekt och göra varje modell till en riktig framgång.

PATENT OCH TILLVERKNING

Fondriest’s mest unika och revolutionerande idéer är patentskyddade.

Tillverkningsprocesserna är bland de mest nyskapande i syfte att skapa cyklar som håller jämna steg med nya tekniska innovationer.

 

Produkter
Övrigt