För personlig och professionell hjälp:     0410 - 132 23        info@fribergs.nu

Länkar

Crescent - En cykel för svenska förhållande
På den svenska västkusten har vi tillverkat kvalitetscyklar för nordiska förhållanden sedan början av 1900-talet. Cyklar som tar dig från dagis till jobbet till affären och vidare runt Vättern till Motala. Världsmästarcyklar som bär dig i mål dag efter dag genom hela livet.
Fondriest Cyklar – En äkta italiensk racer skapad av en äkta italiensk världsmästare
Efter 12 säsonger och 69 segrar började Maurizio Fondriest med design och tillverkning av toppcyklar. Fondriest cyklar är utformad med en speciell blick för de tekniska aspekterna på cykeln. Med erfarenhet av många timmar i sadeln, är komfort, prestanda och säkerhet några av de viktigaste detaljerna i utvecklingen av nya modeller.
Lapierre-Ett namn, 3 generationer, samma passion
I firar Lapierre 70 år som tillverkare och kan se tillbaka på sju framgångsrika decennier av teknologi, innovation och estetik, något som alltid präglat produkterna i minsta detalj och som det kommer att fortsätta att göra även i framtiden.
Merida
Merida har under lång tid varit ett märke som utmärkt sig på tävlingsbanorna runt om i världen . Historiskt sätt först ofrämst genom åkare på tuffa MTB-banor mrn på senare år även genom landsvägsåkare i proffslag på yttersta nivån med bla. etappsegrar i alla Grand-Tours under 2015.
Trek-Världens bästa cyklar
Världens bästa cyklar kommer bara från världens bästa cykeltillverkare. Varje Trek har byggts för att ge dig bästa tänkbara kvalitet när du cyklar, och varje modell omfattas av vår historia av prestanda, hållbarhet och exakt teknik. Här hittar du din nästa favoritcykel, oavsett om du letar efter en terrängslukande MTB-cykel, en blixtsnabb landsvägscykel eller en snygg City-cykel.
Produkter
Övrigt